26 de Març de 2020 a les 17:03
El xef del Restaurant Caravista, Mateu Blanch, ens prepara el menú ‘Mima’t el cos i la ment’. El menú consta de 5 plats que anirem publicant amb la corresponent recepta.
Després de la publicació, la setmana passada, de la primera recepta -la crema d'espàrrecs verds amb salmó- del menú "Mima't el cos i la ment", el Mateu ens ha preparat el segon plat d'aquest menú: una crema de pastanaga amb taronja i llagostins. Si la recepta de l'altre dia estava adreçada a "mimar" el cor, la d'avui està adreçada a cuidar la pell, ja que la pastanaga, a banda de ser un aliment ideal per a moltes dietes, evita la pal·lidesa! La seva alta concentració en vitamina A ens ajudarà a que la pell tingui un color bronzejat. I és que la pastanaga estimula la producció de melanina, la substància que dóna color a la pell. A continuació us deixem amb l'àudio del Mateu explicant-nos la recepta:
Sovint la falta de temps és una excusa per no cuinar, una excusa que davant la situació que estem vivint ja no ens val. Des del Restaurant Carvista i Ràdio Rosselló animem a dur a terme alguna de les receptes que els propers dies anirem comentant. Us deixem amb la recepta escrita de la crema de pastanaga amb taronja i llagostins (ja veieu que el Mateu ens ho posa molt fàcil):