20 de Març de 2020 a les 17:38
El xef del Restaurant Caravista, Mateu Blanch, ens prepara el menú ‘Mima’t el cos i la ment’. El menú consta de 5 plats que anirem publicant amb la corresponent recepta.
La primera recepta del menú "Mima't el cos i la ment", que el Mateu Blanch ens ha preparat per gaudir de la cuina aquests dies d'una forma saludable, és la crema d'espàrrecs verds amb salmó. Un plat saludable i amb producte de temporada!
A continuació us deixem amb l'àudio del Mateu explicant-nos la recepta:
Sovint la falta de temps és una excusa per no cuinar, una excusa que davant la situació que estem vivint ja no ens val. Des del Restaurant Carvista i Ràdio Rosselló animem a dur a terme alguna de les receptes que els propers dies anirem comentant. Us deixem amb la recepta escrita de la crema d'espàrrecs (ja veieu que el Mateu ens ho posa molt fàcil):