20 de Març de 2020 a les 12:19
El xef del Restaurant Caravista, Mateu Blanch, ens prepara el menú ‘Mima’t el cos i la ment’
Sovint la falta de temps és una excusa per no cuinar, una excusa que davant la situació que estem vivint ja no ens val. Aquests dies són molts els que estan aprofitant per posar-se el davantal i treure els seus dots culinaris; és per això que hem volgut conversar amb el nostre xef de referència, el Mateu Blanch, xef del restaurant Caravista de Lleida per comentar tot un seguit de receptes que podem fer a casa aquests dies. El menú s’anomena “Mima’t el cos i la ment” i consta de 5 plats adreçats cadascun d’ells a cuidar una part del cos. El Mateu, ens explica el menú:
No hi ha dubte que durant aquesta època de confinament la cuina és una bona opció d’entreteniment, si aquesta és amb productes de temporada i saludables, encara millor. Quina és la idea d’aquest menú?
A partir d’avui anirem penjant diferents receptes d’aquest menú. La primera serà la crema d’espàrrecs verds amb salmó (“Mima’t el cor”). A continuació, us deixem el menú complet: