30 de Març de 2020 a les 16:50
El xef del Restaurant Caravista, Mateu Blanch, ens prepara el menú ‘Mima’t el cos i la ment’. El menú consta de 5 plats que anirem publicant amb la corresponent recepta.
Després de la publicació de les dues primeres receptes del menú "Mima't el cos i la ment", el Mateu ens ha preparat el tercer plat d'aquest menú: un salmorejo de maduixa amb poma, llima i anxoves. Les dues primeres receptes estaven destinades d'una banda, a cuidar el cor (la crema d'espàrrecs verd amb salmo), i d'altra banda a cuidar la pell (la crema de pastanaga amb taronja i llagostins). Avui serà el torn dels ronyons amb el salmorejo de maduixes, poma, llima i anxoves. I per què aquest plat ens serveix per cuidar les ronyons? Les maduixes són antioxidants i la seva ingestió agfavoreix la salut dels ronyons prevenint inflamacions i ajudant a netejar-los. A més la llima neutralitza els àcids de la sang. A continuació us deixem amb l'àudio del Mateu explicant-nos la recepta:
Sovint la falta de temps és una excusa per no cuinar, una excusa que davant la situació que estem vivint ja no ens val. Des del Restaurant Carvista i Ràdio Rosselló animem a dur a terme alguna de les receptes que els propers dies anirem comentant. Us deixem amb la recepta escrita del salmorejo de maduixes, poma, llima i anxoves (ja veieu que el Mateu ens ho posa molt fàcil):