6 de Abril de 2020 a les 16:23
El xef del Restaurant Caravista, Mateu Blanch, ens prepara el menú ‘Mima’t el cos i la ment’. El menú consta de 5 plats que anirem publicant amb la corresponent recepta.
Després de la publicació de les tres primeres receptes del menú "Mima't el cos i la ment", el Mateu ens ha preparat el quart i penúltim plat d'aquest menú: una sopa "ajoblanco" amb nous, raïm, caviar i arengada. Les tres primeres receptes estaven destinades a cuidar el cor (crema d'espàrrecs verds amb salmó), la pell (crema de pastanaga amb taronja i llagostins) i el ronyons (salmorejo de maduixes, poma, llima i gambes). Avui serà el torn del cervell amb la sopa "ajoblanco" de nous, raïm, caviar i arengada. I per què aquest plat ens serveix per cuidar el cervell? Doncs principalment per les nous que tenen un efecte antidepressiu i contribueixen a desenvolupar la memòria. A continuació us deixem amb l'àudio del Mateu explicant-nos la recepta:
Sovint la falta de temps és una excusa per no cuinar, una excusa que davant la situació que estem vivint ja no ens val. Des del Restaurant Carvista i Ràdio Rosselló animem a dur a terme alguna de les receptes que hem anat comentant i recordem que encara queda la darrera: una vichyssoise de fruita blanca, avellanes i veires. Us deixem amb la recepta escrita de la sopa "ajoblanco" amb nous, raïm, caviar i arengada (ja veieu que el Mateu ens ho posa molt fàcil):