9 de Abril de 2020 a les 16:36
El xef del Restaurant Caravista, Mateu Blanch, ens prepara el menú ‘Mima’t el cos i la ment’. El menú consta de 5 plats, 4 dels quals ja han estat publicats, per tant el d'avui tanca el menú.
Després de la publicació de les quatre primeres receptes del menú "Mima't el cos i la ment", el Mateu ens ha preparat el el darrer plat d'aquest menú: una vichyssoise de fruita blanca, avellanes i vieires. Les quatre primeres receptes estaven destinades a cuidar el cor (crema d'espàrrecs verds amb salmó), la pell (crema de pastanaga amb taronja i llagostins), el ronyons (salmorejo de maduixes, poma, llima i gambes) i el cervell amb la sopa ajoblanco que vam publicar fa tot just dos dies. Avui serà el torn dels pulmons amb la vichyssoise de fruita blanca, avellanes i vieires. I per què aquest plat ens cuida els pulmons? Doncs principalment per les avellanes que juntament amb d'altres fruites i verdures de la dieta mediterrània contribueixen a millorar la funció pulmonar. A continuació us deixem amb l'àudio del Mateu explicant-nos la recepta:
Sovint la falta de temps és una excusa per no cuinar, una excusa que davant la situació que estem vivint ja no ens val. Per això, des que va començar el confinament, des del Restaurant Carvista i Ràdio Rosselló us hem animat a dur a terme diferents receptes per tal d'entretenir i alhora cuidar el cos i la ment. Podreu trobar totes aquestes receptes a l'arpartat de notícies de www.radiorossello.cat o al Facebook del Restaurant Caravista i la pròpia emissora. Us deixem amb la recepta escrita de la vichyssoise de fruita blanca, avellanes i cirera: